Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Andrea Bocelli - Korlátozott látású helyek


Papp László Budapest Sportaréna

2017. november 25. 20:00

Andrea Bocelli -  A legendás hang újra Magyarországon.  2017. november 25. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna. 

Andrea Bocellit több mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A népszerű tenor két év elteltével, 2017. november 25-én visszatér a Papp László Budapest Sportarénába, ahol egy igazán különleges koncert keretében újra hallhatjuk egyedi hangját.

Andrea Bocelli

A legendás hang újra Magyarországon

2017. november 25. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna

 

Andrea Bocellit több mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A népszerű tenor két év elteltével, 2017. november 25-én visszatér a Papp László Budapest Sportarénába, ahol egy igazán különleges koncert keretében újra hallhatjuk egyedi hangját.

 Az olasz tenort kettős tehetséggel áldotta meg a sors. Egyedi hangszíne bármely hang közül felismerhető, teljes és erőteljes, a belcantótól egészen a verismóig terjed, a lírai repertoártól a populáris balladákig. Az élet egy másfajta képességre is rávezette, mikor örökletes zöldhályog betegsége egy gyermekkori baleset következtében súlyosbodott, s elvesztette látását. Szívével kezdett el látni, ezért tudja olyan tökéletesen érezni, láttatni és átadni dalaiban a lélek titkait.

 Csodálatos a két párhuzamos út, melyek mentén Andrea Bocelli karrierje kibontakozott. 1994-ben szerepet kapott Verdi Macbeth-jében, és még ezen a karácsonyon meghívást kapott a Szent Péter Bazilikába, ahol az Adeste Fidelest énekelte a pápa előtt. Két évvel később,a „Con te Partirò” című dal (angol verziója a „Time to say Goodbye” Sarah Brightmannal) előadásával robbant be a világ színpadáraA Bocelli-jelenség mindenhol téma lett, minden lemezeladási rekordot megdöntött, a világ slágerlistáit hónapokig vezette. A rendre teltházas koncerteket adó tenor, számos sikeres popzenei felvétel elkészítése és nemzetközi díj elnyerése közben, operakarrierjét is építette: többek közötta Toscában Cavaradossi szerepében, majd Werther főszerepében Bolognában tündökölt, és lemezre rögzítette például a Bohémélet, a Tosca, A trubadúr, a Werther, a Parasztbecsület, a Bajazzók és a Carmen című operákat.

 

 Napjaink legnépszerűbb tenorja fellépett már a világ összes nagy koncerthelyszínén, több mint 80 millió lemezt adott el, megkapta a hallhatatlanoknak járó csillagot a Hollywood Walk of Fame-n és énekelt többek között az USA három elnöke és három pápa előtt is. A 2015 júliusában megjelent „The complete Pop Album” című exkluzív kiadványcsomag, amely 16 lemezt tartalmaz, első ízben mutatja be páratlan karrierjét, teljes popzenei repertoárjának felvonultatásával. A legendás „Romanza” című albumát tavaly novemberben újkiadásban jelentette meg, a lemez első megjelenésének 20. évfordulójának alkalmából. Ez a lemez Bocelli karrierjében az áttörést jelentette, és mindmáig minden idők legnagyobb példányszámban eladott olasz lemeze, amely ezúttal különleges, újrakevert formában került a polcokra, három bónusz számmal. A „Cinema” című tizenötödik stúdióalbumát pedig 2016 decemberében Grammy-díjra jelölték, a legjobb hagyományos pop vokális album kategóriában.

 „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” – írták róla, hiszen a lényeg egy operaénekes karrierjében valóban sokkal inkább hallható kell, hogy legyen. Bocelli esetében pedig, a felvételei valóban minőségi garanciát adnak arra, hogy ez a hang, örökségként a következő generációk számára is elérhető legyen. „Isten megajándékozott a hanggal, amivel ki tudom fejezni azt, amit érzek, és hiszem, hogy ez a hang felismerhető…” – nyilatkozta egyszer az énekes.

A művész nagysága nem csak a kiadott lemezeivel, hanem az alázatával is mérhető, amelyet az alkotás iránt tanúsít. Bocelli személyében a világ egy olyan legendát tudhat magáénak, aki valóban méltó e titulusra, és amelyről idén november 25-én a Papp László Budapest Sportarénában a közönség is megbizonyosodhat. A koncert programjában népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, Andrea Bocellit magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd.

 A legendás hang 2017-ben újra Magyarországon!

 

 Érdekesség:

Bocelli eddig 70 millió példányban adta el lemezeit, ezzel az úgynevezett pop-opera legsikeresebb előadójává vált. 

"Hidak kellenek és nem falak” - a legfontosabb mondat amit Ferenc pápa mondott, s ez a gondolat amin elindulva létrejött a kultúrákat, népeket s akár vallásokat is összehozó kezdeményezés, amelynek keretein belül Európa legszepp és legnagyobb templomaiban ad koncertet Andrea Bocelli.

Az Il Grande Misteri The Family Gospel School of Humanity for the current times című kezdeményezés keretein belül Andrea Bocelli 2016. november 5-én ingyenes koncertet adott Budapesten a Szent István Bazilikában.